Razboi Desenat

📅30.05.2021, jucat de: 933 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Razboi Desenat?

Mereu v-am adus cele mai tari jocuri cu razboi online, si suntem bucurosi sa spunem ca vom continua acest lucru si astazi, cand jocul pe care il puteti incerca este intitulat Razboi Desenat, un joc nu doar de strategie si actiune, dar si de desenat, o combinatie inedita si diferita cu care te vei distra pe cinste, cu siguranta!

Cu o strategie buna si cu un desen bine-gandit, vei castiga razboiul!

In fiecare nivel trebuie sa te infrunti cu trupele inamice, si ca sa iti plasezi soldatii tai pe traseu, te folosesti de mouse. Dai click pe tipul de razboinic pe care vrei sa-l pui pe teren, si apoi vei desena une vrei sa apara.

Apoi, cand ti se termina timpul pentru strategie si plasarea trupelor, vei incepe lupta, si daca ai desenat trupele foarte bine, cu siguranta vei castiga! Daca castigi, deblochezi noi feluri de trupe, si poti sa iti faci armata mai puternica, mai ales pentru ca vei castiga si monezi.

Fiecare batalie noua va fi mai grea ca cea de dinainte, dar daca dai tot ce ai mai bun si gasesti forma perfecta de desenat pe campul de lupta, victoria va fi a ta de fiecare data!

Razboi Desenat

Cum se joaca Razboi Desenat?

Folositi mouse-ul.