Friday Night Funkin x Red

📅29.05.2021, jucat de: 897 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Friday Night Funkin x Red?

Stim ca nu te-ai saturat nici pe departe de a te juca Jocuri cu Friday Night Funkin online noi pe site-ul nostru, motiv pentru care chiar in acest moment nu ar trebui sa ratezi pentru nimic in lume cel mai nou jocut din serie, joc intitulat Friday Night Funkin x Red!

Cine este Red din FNF?

Evident, dupa cum arata, iti dai seama ca nu este un tip foarte placut, el fiind un nou asasin muzical trimis de Daddy Dearest pentru a-l testa pe Boyfriend. El are o masca alba si inspaimantatoare pe fata sa, par blond si aranjat in tepi, si poarta o bluza cu gluga rosie.

Ajuta-l pe Boyfriend sa castige bataliile muzicale impotriva acestuia pe cele trei piese ale jocului, intitulate Examination, The Real Deal, si Summing Up.

Pentru asta vei folosi tastele sageti, apasandu-le in acelasi moment in care sagetile de pe ecran deasupra lui BF se potrivesc, dar nu un moment mai tarziu sau mai repede, sau, mai rau, sa apesi alta sageata!

De ce? Pentru ca asta inseamna ca ratezi note din piesa, si prea multe note ratate la rand inseamna ca pierzi si jocul, lucru pe care nu ti-l dorim, ci in schimb iti dorim mult succes si distractie placuta cum doar aici poti sa ai parte!

Dezvoltatori:

     Programare de ninjamuffin99
     Arta de PhantomArcade 3K si Evilsk8r
     Muzica de Kawai Sprite
    
Mod de:

Acesta este un joc open-source, si poti sprijini dezvoltatorii aici.

Friday Night Funkin x Red

Cum se joaca Friday Night Funkin x Red?

Folositi sagetile.