Bataia cu Perne Nebuna

📅20.05.2021, jucat de: 562 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bataia cu Perne Nebuna?

In continuare ne adresam celor multe fete care ne viziteaza site-ul zi de zi in cautarea celor mai noi si mai distractive jocuri de pe internet, motiv pentru care chiar acum iti oferim un joc intitulat Bataia cu Perne Nebuna, un joc perfect pentru acest timp in care fetele nu se pot intalni cu adevarat pentru o seara si o noapte a fetelor!

Hai sa participi la cea mai tare bataie cu perne online!

Inainte ca bataia cu perne sa aibe loc in sine, trebuie sa ai parte de pregatiri, motiv pentru care vei incepe prin a crea de la zero o invitatie pentru seara fetelor, putand sa o decorezi oricum iti doresti, si cu siguranta va arata foarte bine.

Urmeaza tinuta fetei protagoniste a jocului, trebuind sa alegi pijamaua care crezi ca i se potriveste cel mai bine, dintre multele optiuni foarte frumoase din acest joc. Vei decora si crea propria ta perna pentru bataie, pe care speram ca o veti castiga!

Veti face si alte lucruri pentru fete, cum ar fi sa gatiti dulciuri, sa va jucati jocuri interesante si dragute, si pe final va trebui sa le ajuti pe fete sa adoarma si sa aiba parte de cele mai frumoase vise. Incepe distractia chiar acum, si invita-ti si prietenele sa joace acest joc minunat!

Bataia cu Perne Nebuna

Cum se joaca Bataia cu Perne Nebuna?

Folositi mouse-ul.