Disneyland Fashion

📅31.03.2020, jucat de: 1116 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Disneyland Fashion?

Jocul Disneyland Fashion apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi dragi fete, o sa va puteti intalni alaturi de patru din printesele voastre preferate. Astazi, o sa vedeti ca patru printese Disney isi doresc sa mearga impreuna la Disneyland, unde sa arate cat mai bine si sa se distreze impreuna.

Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa le ajutati pe Elsa din Regatul de Gheata, Moana, Jasmine din Aladdin si Mulan sa arate cat mai bine si sa fie in tema cu Disneyland. Acest lucru nu o sa fie usor deloc insa, deoarece Disney Fashion este un stil specific, iar voi trebuie sa imbracati, sa machiat si sa coafati patru printese Disney in acest stil fashion si sa vedeti cum puteti sa faceti sa isi pastreze si propriul stil in acelasi timp.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca Elsa va avea un anumit stil, Moana un stil diferit, Mulan si Jasmine, la fel vor dori sa arate diferit chiar daca vor purta acelasi timp de haine de la Disneyland, accesorii de la Disneyland dar si machiaje Disneland care sa le faca sa arate cat mai mult cu cele mai cunoscute personaje din parcul tematic de distractii.

Fiecare printesa Disney o sa aiba nevoie de o noua vestimentatie moderna, astfel ca trebuie sa va folositi mouse-ul, pentru a incepe sa alegeti pentru fiecare printesa Disney perechi de pantofi, adidasi sau bocanti pe care sa ii poarte la Disneyland. Noile haine trebuie sa continua tricouri cu personaje Disney, bluze cu personaje Disney, jachete, fuste, blugi, pantaloni scurti sau ciorapi foarte lungi, pe care printesele Disney sa le combine si sa obtina unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne vestimentatii fashion.

Elsa, Moana, Mulan si Jasmine vor avea stiluri diferite, astfel ca trebuie sa combinati hainele pentru a le mentine stilul vestimentar folosind aceste noi haine Disneyland, astfel printesele vor arata foarte bine si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, fiecare printesa o sa revina pe site-ul nostru cu noi provocari fashion pe care sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Disneyland Fashion

Cum se joaca Disneyland Fashion?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.