Minecraft Obiecte Ascunse

📅13.05.2021, jucat de: 483 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Minecraft Obiecte Ascunse?

Nu exista nicio indoiala ca sunteti mereu bine-veniti sa jucati Jocuri cu Minecraft online noi pe site-ul nostru, lucru pe care suntem siguri ca il veti face si in acest moment, cand echipa noastra de administrare tocmai ce a adaugat pentru voi jocul Minecraft Obiecte Ascunse.

Cum functioneaza jocul Minecraft Obiecte Ascunse:

Ei bine, daca nu te joci jocuri cu obiecte ascunse online foarte des, suntem siguri ca iti va prinde bine sa citesti aceasta descriere, lucru pe care ti-l recomandam sa il faci in continuare!

Vei avea un total de opt nivele de trecut, si in fiecare trebuie sa gasesti un set de obiecte ascunse, cum ar fi inimoare, unelte de sapat, scuturi, sabii, carne, sau alte obiecte care au de-a face cu jocul Minecraft.

Da click pe ele cand le-ai gasit, si tine minte ca toate obiectele trebuiesc gasite inainte ca timpul acordat pentru asta in fiecare nivel sa se scurga, caci altfel ai pierdut acel nivel si trebuie sa o iei de la inceput.

Evident, iti uram mult succes la acest joc, si te invitam cu mare drag sa vezi si ce alte jocute noi si interesante avem pentru tine, ar fi pacat sa nu le incerci!

Minecraft Obiecte Ascunse

Cum se joaca Minecraft Obiecte Ascunse?

Folositi mouse-ul.