Machiaj de Ochi perfect pentru o Printesa

📅10.05.2021, jucat de: 1523 ori, voturi: 12

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Machiaj de Ochi perfect pentru o Printesa?

In continuare pe site-ul nostru te invitam sa te distrezi pe cinste cu jocul intitulat Machiaj de Ochi perfect pentru o Printesa, care este un joc cu machiaj cum nu ati mai jucat pana acum aici, garantat, si tocmai de aceea aveti toate motivele sa il incercati!

Creati-va un portofoliu de machiaj inedit:

Spre deosebire de celelalte jocute din aceasta serie, in loc de a crea un machiaj pentru toata fata printesei, te vei axa doar pe partea ochilor sai, si vei putea creea spate look-uri diferite, unul mai interesant ca celalalt.

Tocmai pentru ca exista deja un model pentru fiecare look, tu trebuie sa urmezi instructiunile primite pe ecran pentru a aplica machiajul, folosindu-te de cosmetice pentru ochi in diferite culori si modele, care se vor combina impreuna la perfectie, fara indoiala!

Pentru aplicarea produselor te folosesti doar de mouse, nu este complicat deloc, si vei misca mouse-ul asa cum ti se arata pentru a aplica totul cum trebuie. Incepe distractia acum, si daca crezi ca si prietenelor tale le-ar place jocutul, invita-le sa il joace!

Machiaj de Ochi perfect pentru o Printesa

Cum se joaca Machiaj de Ochi perfect pentru o Printesa?

Folositi mouse-ul.