Ping Pong la Zoo

📅10.05.2021, jucat de: 513 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ping Pong la Zoo?

Fiecare zi e plina de surprize pe site-ul nostru, motiv pentru care in acest moment iti oferim sansa de a te distra pe cinste cu jocul intitulat Ping Pong la Zoo, unul dintre cele mai noi si mai interesante jocuri sportive cu animale pe care le-am avut pana acum!

Joaca tenis de masa cu animalele de la gradina zoologica chiar acum!

Ei bine, nu trebuie doar sa te joci cu ele, ci trebuie sa incerci sa castigi, lovind mingea si trimitand-o pe partea adversarului, unde daca ei nu o trimit inapoi, ei pierd o viata. Si calculatorul va incerca acelasi lucru, deci ai grija sa nu pierzi tu vieti.

Fiecare jucator are trei vieti, deci daca inscrii de trei ori, castigi, daca ratezi de trei ori, pierzi. Foloseste tastele sageti pentru a te misca daca joci pe calculator, si foloseste mana si degetele daca te joci pe o platforma mobila.

Daca castigi meciuri, castigi si puncte, si acele puncte le poti folosi pentru a debloca noi animale cu care sa te joci, deci incearca sa colectioneazi toata gradina zoologica! Da-i start la distractie chiar acum, si ramai alaturi de noi pentru si mai multe jocute noi si distractive!

Ping Pong la Zoo

Cum se joaca Ping Pong la Zoo?

Folositi sagetile.