Fluffy Merge

📅07.05.2021, jucat de: 549 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Fluffy Merge?

Pentru ca stim cat de mult va place sa jucati jocuri puzzle si de indemanare, echipa noastra de administrare a adaugat un joc foarte dragut din aceasta lume, joc intitulat Fluffy Merge, pe care speram sa il incercati acum si aici, mai ales pentru ca este gratuit!

Combina bilutele pufoase si castiga jocul!

Gradina ta este infestata de bilute pufoase in diferite culori, asa ca trebuie sa te scapi de ei, lucru pe care il faci prin a-i combina, pentru ca daca combini bilutele de aceeasi culoare intr-una, vor disparea.

Pentru a face asta vei trage cu ei pe ecran folosindu-te de mouse, tragand in directia dorita, si apoi lasand butonul stang al mouse-ului ca sa arunci biluta.

Pentru a trece fiecare nivel ai un numar limitat de astfel de miscari, asa ca fa bine si nu rata prea mult, si incearca sa nimeresti mai multe creaturi cu o singura lovitura.

Fiecare nivel nou va avea mai multe creaturi de combinat, si vor fi pusi in unghiuri mai complicate, dar daca te concentrezi, cu siguranta vei reusi sa treci toate nivelele! Mult succes iti dorim la asta, si distractie placuta, ca intotdeauna pe site-ul nostru!

Fluffy Merge

Cum se joaca Fluffy Merge?

Folositi mouse-ul.