Labirinturile Disney Junior

📅07.05.2021, jucat de: 3781 ori, voturi: 17

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Labirinturile Disney Junior?

In continuare pe site-ul nostru urmeaza sa ai parte de un timp extraordinar de distractiv printr-un joc special de gandire si de aventura, facut si mai bun de faptul ca reuneste doua seriale indragite ale canalului, si anume Prietenii Catelusi, si TOTS.

Ajuta animalele sa iasa din labirint!

Vei alege cu care personaje vrei sa te joci, dintre cele doua seriale, si pe urma vei folosi tastele sageti pentru a te misca cu animalutele prin labirint, trebuind sa gasiti iesirea, unde va asteapta prietenul cel mai bun, si de acolo avansati la urmatorul nivel.

Fiecare nivel are un labirint mai mare si mai complicat ca cel de dinainte, dar asta face jocul nu doar mai palpitant, dar si mai distractiv. Deasemenea, fa bine si strange mancarea de pe traseu, ca sa primesti trei din trei stele la sfarsitul fiecarui nivel. Poti relua oricand nivelul daca nu ai facut 3 stele.

Daca cumva ajungi intr-un blocaj, nu te stresa, pentru ca poti mereu sa te intorci si sa incerci alta ruta, si cu destula perseverenta, vei gasi mereu rezolvarea pentru labirint! Mult succes iti uram la acest jocut nou si distractiv, si speram sa te vedem jucand si alte jocuri ale noastre, chiar acum!

Labirinturile Disney Junior

Cum se joaca Labirinturile Disney Junior?

Folositi sagetile.