Printese Provocarea Miss World

📅07.04.2020, jucat de: 1064 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Provocarea Miss World?

Pregatim pentru voi dragi copii unul dintre cele mai dragute si cele mai moderne jocuri fashion pe care sa le jucati pe telefon si pe tableta alaturi de printesele voastre preferate. Acesta este noul joc Printese Provocarea Miss Lume, in care o sa va intalniti alaturi de Moana, Anna, Merida si Barbie.

Fiecare dintre aceste patru printese Disney urmeaza sa participe la concursul de frumusete Miss World care este Miss Lume, unde vor fi foarte multe fete frumoase si bine imbracate care se lupta pentru acest titlu. Voi dragi copii trebuie sa le ajutati pe cele patru printese Disney si pe papusa Barbie sa fie pregatite sa castige acest concurs.

Pentru ca va fi un nou joc fashion, o sa vedeti ca fiecare dintre printesele Disney din acest joc dar si Barbie vor avea nevoie de vestimentatii noi, machiaje noi, coafuri si pantofi noi, pe care le puteti selecta folosind mouse-ul.

Fiecare fata din acest joc va avea pregatit cate un nivel pentru fiecare ajutor de care vor avea nevoie. O sa gasiti nivele de imbracat, de machiat si de coafat pentru papusa Barbie, prinesa Anna din Frozen, printesa Merida din Neinfricata dar si pentru Moana, care isi doresc fiecare sa arate cat mai bine si sa castige titlul de Miss World.

Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe aceste fete sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa gasiti o gramada de modele de rochii elegante, machiaje dragute dar si coafuri sclipitoare pe care printesele si papusile Barbie de pe site-ul nostru sa inceapa sa le poarte la aceste concursuri de frumusete. Distractie placuta!

 

Printese Provocarea Miss World

Cum se joaca Printese Provocarea Miss World?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.