Scapa din Inchisoare

📅01.05.2021, jucat de: 16 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Scapa din Inchisoare

Nu ai cum sa dai gres jucandu-te noi jocuri cu evadari online, motiv pentru care chiar in acest moment va oferim cu mult drag pe site-ul nostru un joc precum Scapa din Inchisoare, un joc puzzle interactiv la care urmeaza sa te distrezi pe cinste, deci de ce nu i-ai da o sansa chiar acum?

Pentru ca sa il ajuti pe prizonier sa scape va trebui sa rezolvi puzzle-uri interactive, sau mai bine zis, puzzle-uri cu alegeri, unde ti se prezinta doua solutii posibile pentru fiecare nivel, si tu trebuie sa alegeti obiectul corect.

Provocari care ti se dau pot fi sa deschizi usa de la celula, sa opresti o camera de securitate, sau sa ii dai prizonierului ceva sa bea, caci este dezhidratat. Alege solutia corecta, primeste monezi ca recompensa, si avanseaza la urmatorul nivel!

Daca te concentrezi si dai tot ce ai mai bun din tine, niciun nivel nu poate fi prea greu ca sa nu-l rezolvi, si suntem siguri ca veti ajunge la final, prizonierul va avea libertate, si va veti fi distrat cu acest joc de la inceput pana la sfarsit!

Scapa din Inchisoare

Cum se joaca Scapa din Inchisoare?

Folositi mouse-ul.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!