Deseneaza Cutitele

📅30.04.2021, jucat de: 451 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Deseneaza Cutitele?

Jocul Deseneaza Cutitele este un joc plin de actiune si de nivele palpitante, pentru ca in ciuda titlului sau, nu vorbim aici despre un joc de desenat simplu, ci unde desenatul face parte din actiune, si tu trebuie sa-ti folosesti abilitatile cu mouse-ul ca sa devi cel mai bun asasin cutitar din lume!

Tu joci rolul unui asasin care e specializat in aruncat cu cutite, si tu il vei ajuta aici sa le arunce, folosind mouse-ul ca sa desenezi calea pe care sa o ia cutitele sale. Trebuie sa lovesti toate tintele cu acelasi cutit, si ai un numar limitat de cutite pe care il poti folosi in fiecare nivel.

In primul nivel vei avea doar o tinta de lovit, dar pe masura ce avansezi numarul lor va creste de la nivel la nivel, si va creste si dificultatea nivelelor, pentru ca vor fi asezati in unghiuri mult mai complicate.

Daca poti sa trasezi linia de traiectorie a cutitului in asa fel incat sa treci si printre monezile de la fiecare nivel, fa-o, pentru ca astfel castigi puncte bonus la sfarsit, si tu trebuie sa tintesti sa faci un scor cat mai mare.

Acum ca stii toate astea, start joc, si start la distractie!

Deseneaza Cutitele

Cum se joaca Deseneaza Cutitele?

Folositi mouse-ul.