Salveaza Bilele Indragostite

📅27.02.2021, jucat de: 586 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Salveaza Bilele Indragostite?

Mereu suntem dispusi sa va aducem noi jocuri puzzle interactive online care mai de care mai distractive, lucru pe care il puteti vedea ca se intampla in acest moment prin noul joc adaugat aici de catre noi, joc intitulat Salveaza Bilele Indragostite, ce ne aduce aminte de Ziua Indragostitilor, care a avut loc nu demult, deci se potriveste perfect pentru aceasta perioada a anului.

In fiecare nivel al jocului vei avea o bila rosie si una albastra, o fata si un baiat, bile care sunt foarte indragostite una de cealalta, dar sunt separate de diferite obiecte, tu trebuind sa gasesti rezolvarea ca sa elimini obiectele dintre cele doua bile, si cand bilele se lovesc una de alta, ai completat nivelul.

Cand apare o a treia bila, cum ar fi una rosie, fa bine si nu scoate acele in asa fel incat a treia bila sa se loveasca de oricare dintre cele doua bile principale, caci o va elimina, si pierzi nivelul. Gaseste cea mai buna ordine pentru a scoate acele si a reuni cele doua bile indragostite, nivel dupa nivel, oricat de greu ar parea!

Salveaza Bilele Indragostite

Cum se joaca Salveaza Bilele Indragostite?

Folositi mouse-ul.