Curse de Strada Underground

📅25.04.2021, jucat de: 1636 ori, voturi: 36

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Curse de Strada Underground?

Stim cat de multi baieti care ne viziteaza site-ul vin aici sa gaseasca si sa se joace cele mai tari noi jocuri cu masini online, motiv pentru care chiar in acest moment va oferim jocul Curse de Strada Underground, un joc care este inspirat foarte mult de jocurile Need For Speed Underground, si putem spune cu incredere ca a reusit sa re-creeze experienta lor foarte bine!

Ei bine, la fel ca si in originale, tu vei lua parte la diferite curse pe strada, si trebuie sa dai toti ce poti ca sa le castigi. Daca joci modul endless, acolo trebuie in schimb sa parcurgi distante cat se poate de mari fara sa te accidentezi pe traseu, sau sa fi prins de masinile de politie care la un moment dat vor incepe sa te urmareasca.

Pentru a-ti controla masina vei da click pe sagetile din dreapta si stanga ecranului, si daca vrei sa activezi Nitro, exista un buton pentru asta. Daca depasesti masini pe strada, puterea ta de nitro va creste tot mai mult. Cu banii castigati din curse mergi in garaj, unde fie iti inbunatatesti masina, fie cumperi modele noi si mai rapide.

Este atat de simplu si de distractiv, si nu vei regreta nicio clipa sa joci acest joc, deci speram ca o vei face chiar acum,cum doar pe site-ul nostru e posibil!

Curse de Strada Underground

Cum se joaca Curse de Strada Underground?

Folositi sagetile.