Trenduri TikTok Moda de Baieti

📅21.04.2021, jucat de: 927 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Trenduri TikTok Moda de Baieti?

Daca vrei sa te joci cele mai noi si distractive jocuri pentru fete de pe internet, stii foarte bine ca o poti face mereu aici, dupa cum iti demonstram chiar in acest moment prin adaugarea jocului Trenduri TikTok Moda de Baieti, un joc cu doua printese Disney pe care stim siguri ca le adori, si anume Elsa si Rapunzel.

Ce fac cele doua? Ei bine, simplu spus, stau toata ziua pe TikTok, acolo unde au vazut pe vedetele lor favorite cum au adoptat un nou stil de imbracare, si anume cel de a purta haine masculine, lucru pe care vor si ele sa-l incerce, si la care tu le vei ajuta chiar acum si aici!

Pentru a face asta vei incepe sa le faci machiajul, caci totusi sunt fete. Vei putea aplica farduri pentru pleoape si sa le dai o culoare interesanta, sau sa le colorezi obrajii prin pudra. Poti sa le pictezi fata cu un model care iti place, sa le modifici forma sprancenelor, sau chiar sa le pui pierce-uri pe fata!

Pentru imbracatul fetelor vei folosi haine precum pantaloni de trening, bluze cu gluga, tricouri sau jachete de baieti, pentru picioare vei folosi in special pantofi sport sau ghete, iar pentru accesorii ai sepci, lanturi groase, sau ochelari. Nu uita sa alegi si freza care iti place cel mai mult pentru fiecare.

Dupa o zi obositoare dar distractiva la mall, ia un smoothie pentru cele doua printese, terminand experienta jocului in acest fel. Distractie placuta!

Trenduri TikTok Moda de Baieti

Cum se joaca Trenduri TikTok Moda de Baieti?

Folositi mouse-ul.