Doctor Alergii de Primavara

📅02.03.2020, jucat de: 614 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Doctor Alergii de Primavara?

Stim cat de mult va plac jocurile online cu doctori aici pe ajocuri.ro, voi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi unul dintre cele mai interesante jocuri de fete pe care voi sa le jucati gratuit. Astazi, am adus jocul Doctor Alergii de Primavara pe care dragi copii il puteti juca pe telefon si pe tableta gratuit.

Astazi, o sa vedeti ca printesa Cenusareasa este personajul principal in acest nou joc pentru fete, in care trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este singurul mod in care o sa puteti sa o ajutati pe Cenusareasa sa arate cat mai bine dupa ce a fost acaparata de alergiile de primavara.

Nu va fi usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca alergiile Cenusaresei pot fi activate de la flori, de la muguri sau de la frunzele din copaci pline de polen, iar acum fiind primavara si toata natura prinzand viata, polenul este peste tot in aer, iar voi trebuie sa o ajutati pe Cenusareasa sa arate cat mai bine chiar daca are alergii.

O sa vedeti ca folosind mouse-ul, voi dragi prieteni trebuie sa reusiti sa o curatati pe Cenusareasa de toate petalele de flori, sau de firele de iarba din par, care ii provoaca in acest moment alergii. Folosind mouse-ul, trebuie sa luati aceste flori si iarba din parul sau folosind mouse-ul, astfel o sa ajungeti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa o faceti pe Cenusareasa sa se simta mai bine.

Voi dragi copii alaturi de Cenusareasa trebuie sa gasiti tratamentul potrivit pentru alergii, astfel incat printesa Disney sa se simta cat mai bine, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa vedeti ca printesa va avea diferite picaturi de ochi dar si un spray special pe care il poate folosi, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2020 cu printese si cu doctori vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Doctor Alergii de Primavara

Cum se joaca Doctor Alergii de Primavara?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.