Mega Masini de Cascadorii pe Rampa

📅21.04.2021, jucat de: 3224 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mega Masini de Cascadorii pe Rampa?

Pe site-ul nostru ne asiguram ca va oferim doar cele mai noi si mai palpitante jocuri de baieti cu masini, lucru pe care ne bucuram sa-l spunem ca se intampla si astazi, cand cu mare entuziasm impartasim cu voi jocul intitulat Mega Masini de Cascadorii pe Rampa, un joc unde nu te vei intrece cu nimeni, ci doar te vei provoca singur!

Cu masina ta de cascadorii te vei plimba prin oras, urmarind zonele cu un steag pe ele, caci acolo gasesti rampe pe care vei face diferite cascadorii, si daca sunt reusite, avansezi la urmatoarea rampa. Fa tot asa pana completezi fiecare nivel, avand 13 nivele in total, unul mai complicat ca cel de dinainte, dar si mai distractiv in acelasi timp!

Cu monezile castigate dupa fiecare nivel poti sa-ti cumperi masini noi din meniul principal. Pentru a conduce vei folosit tastele sageti, cu bara de spatiu vei trage frana de mana, si daca ai destul NOS, apasa F pentru a activa Nitro.

Acum ca stii cum sa devii un adevarat cascador cu masini, nu ar trebui sa-ti fie frica deloc de a incepe jocul chiar acum, si a te distra pe propria piele cu el, cum doar aici e posibil!

Mega Masini de Cascadorii pe Rampa

Cum se joaca Mega Masini de Cascadorii pe Rampa?

Folositi sagetile.