Ping Pong Cu Pahare

📅19.04.2021, jucat de: 533 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ping Pong Cu Pahare?

Din cauza lucrurilor care se intampla, nu putem spune ca in viata de zi cu zi poti sa mergi sa sa te joci un joc de Ping Pong Cu Pahare, dar iata ca poti totusi sa o faci printr-un simplu joc online foarte distractiv, lucru pe care va invitam pe toti sa il faceti chiar in acest moment, cand am adaugat pentru voi jocul acesta de indemanare foarte distractiv si interesant!

Ca sa castigi partida tu trebuie sa faci ca oponentul tau sa bea toate paharele de suc primul, lucru pe care si inamicul tau va incerca sa te faca pe tine sa il faci, voi tragand in ture cu mingea de ping pong. Folositi mouse-ul ca sa aruncati cu mingea, si daca nimereste in paharul oponentului, acel pahar trebuie baut.

Vei incepe prin a te confrunta cu un singur inamic, dar pe masura ce continui sa te joci vei avea si alti adversari de infruntat, unul mai puternic decat celelalt. Noi iti uram tie mult succes, sperand ca vei castiga impotriva calculatorului de fiecare data, si speram ca veti ramane alaturi de noi si veti continua sa jucati jocuri gratis aici!

Ping Pong Cu Pahare

Cum se joaca Ping Pong Cu Pahare?

Folositi mouse-ul.