Bubble Shooter cu Virusi

📅29.03.2020, jucat de: 1278 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bubble Shooter cu Virusi?

Aducem o gramada de jocuri interesante astazi aici pe site-ul nostru, iar astazi am pregatit pentru voi un nou joc 2020 de indemanare si pentru copii din categoria de jocuri Bubbles. O sa gasiti jocul Bubble Shooter cu Virusi, in care dragi copii trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti pentru a reusi sa acumulati cat mai multe puncte.

Sunt foarte multe jocuri Bubbles aici pe site-ul nostru, iar astazi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa faceti alegerile potrivite la momentul potrivit, deoarece dragi copii acesta este singurul mod in care puteti sa distrugeti cat mai multi virusi.

In acest joc Bubbles, o sa vedeti ca micile bilute colorate au fost inlocuite cu virusi adevarati care arata diferit si au la fel culori diferite, iar voi dragi copii trebuie sa distrugeti cat mai multi virusi in cel mai scurt timp pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte si sa supravietuiti in acest joc Bubbles pe o durata cat mai lunga.

Acest joc Bubble Shooter cu Virusi este unul extrem de interesant si de distractiv, in care dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte folosind mouse-ul si sa reusiti sa trageti la tinta cu virusii care sunt in fata voastra dar si pe cei pe care trebuie sa ii adaugati, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte.

Trebuie sa trageti la tinta cat mai bine cu fiecare tip de virus pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte, iar noi dragi prieteni vom continua sa aducem diferite alte jocuri 2020 Bubble Shooter. Distractie placuta!

 

Bubble Shooter cu Virusi

Cum se joaca Bubble Shooter cu Virusi?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.