Printul Persiei in Graba

📅15.04.2021, jucat de: 491 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printul Persiei in Graba?

Printul din Persia este un personaj foarte indragit din lumea jocurilor video si online, motiv pentru care suntem foarte entuziasmati in continuare sa va oferim jocul intitulat Printul Persiei in Graba, un joc de actiune si de indemanare cu mouse-ul pe care niciun jucator de aici nu ar trebui sa il rateze pentru nimic in lume!

Pentru a va misca prin incaperi veti folosi mouse-ul sa il trageti pe cavaler in directia dorita, lovindu-va de pietre sau de pereti pentru a schimba directia daca doriti sa faceti asta, voi trebuind sa dati tot ce aveti mai bun sa strangeti cat mai multe monezi din fiecare nivel pentru a face un punctaj mare. Monezi se afla si in cufere, deci du-te spre ele si deschide-le deasemenea.

Pentru a completa un nivel va trebui sa dati tot ce aveti mai bun si sa ajungeti la usa de la finalul ei, dar pe traseu trebuie sa colectati o cheie, caci daca nu aveti cheia, usa nu se va deschide si nu puteti merge mai departe.

Cam asta e premiza de baza a jocului, si desi fiecare nivel nou in care ajungeti va fi mai complicat decat cel de dinainte, suntem siguri ca veti reusi sa le castigati pe toate prin perseverenta!

Printul Persiei in Graba

Cum se joaca Printul Persiei in Graba?

Folositi mouse-ul.