Razuieste si Ghiceste cu Animale

📅14.04.2021, jucat de: 899 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Razuieste si Ghiceste cu Animale?

Daca vreti sa va distrati si sa invatati in acelasi timp, o puteti face chiar acum cu un joc nou si foarte distractiv adaugat de noi care este intitulat Razuieste si Ghiceste cu Animale, un joc unde nu este deloc despre noroc, ci despre inteligenta si perseverenta, noi urmand sa iti explicam ce ai de facut chiar acum si aici!

Ei bine, vei folosi mouse-ul ca sa razuiesti imaginea si sa vezi ce animal este sub ea, si daca stii ce fel de animal este si cum se numeste, da click pe literele din partea de jos a ecranului pentru a introduce numele animalului, si daca este corect, avansezi la urmatorul nivel, unde vei face acelasi lucru.

Incearca in fiecare nivel sa razuiesti cat se poate de putin pentru a ghici animalul, caci cu cat ai razuit mai putin, cu atat va fi punctajul tau mai mare, si chiar speram ca vei avea un punctaj foarte mare pana la sfarsitul tuturor nivelelor.

Mult succes, distractie placuta va dorim, si speram sa ramaneti alaturi de noi ca sa vedeti si ce alte jocuri minunate pregatim aici pentru voi, zi de zi!

Razuieste si Ghiceste cu Animale

Cum se joaca Razuieste si Ghiceste cu Animale?

Folositi mouse-ul.