Vedeta Country Pop

📅11.04.2021, jucat de: 677 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Vedeta Country Pop?

Taylor Swift este si va ramane mereu una dintre cele mai mari artiste din lumea muzicii, o cantareata care reuseste cu talent sa combine muzica pop cu cea country, si fiecare concert al sau este minunat, si pentru fiecare dintre ele se pregateste intens, dorind mereu sa arate extraordinar.

Ei bine, la asta o vei ajuta tu in continuare, cand te invitam sa joci jocul Vedeta Country Pop, unde o vei pregati pentru viitorul ei concert ca sa arate cat se poate de bine. Pentru asta vei incepe prin a-i face machiajul, aplicand farduri, rujuri, mascara, sau pudre care iti plac tie, si nu uita sa ii alegi si freza!

Pentru a o imbraca vei putea combina hainele din garderoba ei, care mai de care mai frumoase, vei alege o pereche de pantofi sau cizme, si poti completa tinuta cu accesorii precum palarii sau posete, care cu siguranta ii vor face look-ul si mai frumos.

Acum ca ai inteles cat de simplu dar si distractiv este jocul, da-i o sansa chiar in acest moment, distreaza-te cu el, si nu ezita sa il impartasesti si cu prietenele tale, cu siguranta il vor adora!

Vedeta Country Pop

Cum se joaca Vedeta Country Pop?

Folositi mouse-ul.