Zendaya la Plaja

📅09.04.2021, jucat de: 969 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Zendaya la Plaja?

Daca te-ai uitat foarte mult la seriale de pe Disney Channel, sau iti plac filmele noi cu Spider-Man, nu ai cum sa nu stii cine e Zendaya, una dintre cele mai faimoase si indragite actrite si cantarete din intreaga lume, o vedeta minunata cu care te vei putea acum juca jocul Zendaya la Plaja, un joc de machiat si imbracat ca niciun altul!

Protagonista noastra merge la plaja azi, pentru a se relaxa, si la fel ca si orice alta fata care face asta, vrea sa arate perfect, lucru la care tu o vei ajuta in continuare. Vei incepe asta prin a-i face machiajul, unde alegi culoarea favorita pentru cosmetice precum ruj, fard pentru ochi, sau pudra pentru obraji, modifica-i genele, si alege si freza care crezi ca ii sta cel mai bine.

Vei continua apoi in etapa de imbracare a acestei vedete, unde vei putea alege dintre o gramada de costume de baie minunate, dar si alte haine, trebuind sa alegi si o pereche de pantofi, si poti sa-i accesorizezi tinuta cu palarii, posete, bijuterii, sau ochelari de soare.

Fara indoaiala Zendaya va atrage privirile tuturor de pe plaja, voi va veti fi distrat pe cinste, si speram sa te vedem apoi jucand si alte jocuri pentru fete pe site-ul nostru, caci doar cele mai bune va sunt oferite aici!

Zendaya la Plaja

Cum se joaca Zendaya la Plaja?

Folositi mouse-ul.