Printesa Fashion de Vara

📅22.10.2020, jucat de: 712 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Fashion de Vara?

Printesa Fashion de Vara este cel mai nou joc Disney de pe site-ul nostru, in care dragi copii o sa va intalniti alaturi de trei fete dragute, pe care trebuie sa le ajutati sa se imbrace cat mai bine pe toata durata verii.

Printesele alaturi de care o sa va jucati astazi sunt Moana, Ariel din Mica Sirena si Elsa din Frozen 2. Fiecare dintre aceste printese Disney au un stil diferit de imbracat, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le ajutati pe fiecare dintre ele sa arate cat mai bine si sa fiti siguri ca o sa fie cele mai elegante printese in aceasta vara.

Fiecare printesa Disney din acest joc va avea un stil vestimentar diferit, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi pentru ca fiecare dintre cele trei personaje sa fie foarte bine imbracate. Elsa vrea sa fie comoda, Ariel vrea sa fie eleganta si Moana vrea sa fie in trend cu moda.

Pentru ca printesele sa arate exact cum isi doresc, o sa vedeti cat de multe haine dragute am pregatit si pe care voi le puteti alege si pe care le puteti combina cat mai binepana la finalul acestui joc, astfel incat cele trei printese Disney sa aiba trei vestimentatii de vara dintre cele mai dragute, lucru care o sa le faca pe toate printesele sa vina pe site-ul nostru pentru ca voi sa le ajutati sa se imbrace.

Trebuie sa folositi MOUSE-ul pentru a va juca, sa luati fiecare haina, fiecare tricou, rochie sau fusta si sa o incercati pe printesa Disney, dupa care sa vedeti daca o puteti asorta cu pantofi, accesorii precum genti, palarii de vara sau ochelari de soare. Distractie placuta!

 

Printesa Fashion de Vara

Cum se joaca Printesa Fashion de Vara?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.