Belle Printesa Petrecareata

📅08.04.2021, jucat de: 825 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Belle Printesa Petrecareata?

Nu ai cum sa dai gres cand te joci Jocuri cu Frumoasa si Bestia noi pe site-ul nostru, caci ne asiguram mereu sa va oferim doar cele mai bune astfel de jocuri, motiv pentru care acum esti invitata sa incerci jocutul intitulat Belle Printesa Petrecareata, joc unde noi ne-am distrat pe cinste de la inceput pana la sfarsit, devenind stilista lui Belle si ajutand-o sa arate extraordinar la urmatoarea petrecere la care va merge!

Si tu vei face acelasi lucru in continuare, si vei incepe asta prin a-i face machiajul, unde te vei folosi de cosmetice precum ruj, farduri pentru obraji sau pentru ochi, putand chiar sa-i aranjezi si genele, terminand aceasta etapa a jocului prin a alege una dintre minunatele freze disponibile, unele dintre ele chiar fiind cu par vopsit in culori nebune, ca doar merge la o petrecere, deci se potriveste!

Pentru imbracarea lui Belle te folosesti de garderoba de langa ea, dand click pe articolele de imbracaminte pe care vrei sa le poarte si ele vor aparea pe ea instant, avand o gramada de haine, jachete, si rochii din care sa alegi. Nu uita sa ii pui si accesorii, cum ar fi bijuterii, posete, sau curele, si look-ul ei va fi si mai extraordinar.

Da-i start la distractie chiar acum, si nu uita sa le spui si prietenelor tale despre site-ul nostru si ce jocuri de fete extraordinare avem aici!

Belle Printesa Petrecareata

Cum se joaca Belle Printesa Petrecareata?

Folositi mouse-ul.