Pumnul Racheta

📅08.04.2021, jucat de: 484 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pumnul Racheta?

Daca aveai chef sa te joci un joc de actiune dar si de logica si puzzle in acelasi timp, ai noroc, intrucat va oferim chiar in acest moment un nou joc palpitant in 3d intitulat Pumnul Racheta, care combina toate aceste elemente cu tact, creand o experienta distractiva de la inceput pana la sfarsit, si fiecare nivel nou pe care il incerci iti va testa limitele!

In fiecare etapa a jocului scopul tau este sa lovesti toti inamicii de pe ecran, folosindu-te de un pumn rachet, sau, mai bine zis, o racheta care are o manusa de box pe ea. Vei folosi mouse-ul ca sa trasezi traiectoria pe care racheta sa o ia spre inamicul tau, si fa bine ca sa eviti obstacolele de pe traseu, si tine minte ca ai doar trei incercari la dispozitie in fiecare nivel.

Nu toate lucrurile sunt obstacole, cum ar fi o piatra pe care trebuie sa o lovesti ca ea sa iti loveasca apoi inamicul. In functie de performanta ta vei primi de la una pana la trei stele la sfarsitul fiecarui nivel, si primesti si puncte, puncte pe care le poti folosi apoi in magazin pentru a modifica aspectul personajului tau.

Mult succes va dorim tuturor, distractie placuta cum doar aici puteti avea parte de ea, si va invitam sa va jucati si alte jocuri ale noastre, nu veti regreta nicio clipa aceasta decizie!

Pumnul Racheta

Cum se joaca Pumnul Racheta?

Folositi mouse-ul.