Duel la Masa Betivilor

📅05.04.2021, jucat de: 985 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Duel la Masa Betivilor?

Intotdeauna ne asiguram ca pe site-ul nostru sunt adaugate noi jocuri in 2 care mai de care mai distractive, lucru pe care il demonstram chiar in acest moment, cand te invitam sa arunci o privire peste jocul intitulat Duel la Masa Betivilor, un joc cu oameni bat in care te poti juca de unul singur impotriva calculatorului, dar te vei distra mult mai tare cu inca o persoana, garantat!

La o masa vor sta doi oameni bat, unul albastru, unul portocaliu, si motivul pentru care ei sunt betivi este pentru ca se vor misca foarte ciudat din picioare atunci cand apesi tastele W si tasta sageata sus, trebuind sa miscati masa in asa fel incat sa spargeti sticlele oponentului. Sticlele sunt de culoare tot portocalie si albastra.

Primul jucator care sparge toate sticlele oponentului prin a misca masa va castiga o stea, si primul jucator care ajunge sa castige cinci stele, deci cinci partide, devine castigatorul acestui duel, sau chiar razboi, caci speram ca amandoi veti da tot ce aveti mai bun ca sa castigati! Cei doi oameni bat se vor tine mereu de masa cu mana, doar picioarele miscandu-se sub ei in asa fel incat sa miscati masa.

Acum stiti ce aveti de facut, deci nu ezitati nicio clipa sa dati tot ce aveti mai bun la joc, distrati-va pe cinste cum doar aici o puteti face, si ramaneti aproape sa vedeti si ce alte jocuri noi avem pregatite pentru voi toti!

Duel la Masa Betivilor

Cum se joaca Duel la Masa Betivilor?

Folositi tasta sageata sus si tasta W.