Rechinul Nervos din Miami

📅04.04.2021, jucat de: 1058 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Rechinul Nervos din Miami?

Daca sunteti fani ai jocurilor in care trebuie sa distrugeti lucruri si oameni din jurul vostru, lasand un adevarat dezastru in urma voastra, va invitam sa aveti parte de o astfel de experienta acum si aici, cand am adaugat jocul Rechinul Nervos din Miami, unde veti juca rolul unui rechin din apele de langa Miami, care s-a saturat de oamenii din oras si galagia produsa, asa ca ii vei ataca!

Pentru a face asta va trebui sa te scufunzi in apa cat de multi poti, prinzand astfel energie si avant pentru a sari din apa, si cand iesi la suprafata, ataca si mananca oameni de pe plaja, dar si diferitele corabii din jur, sau aparate de zbor din aer. Cu cat distrugi mai multe lucruri, cu atat umplii mai mult bara de sange, care trebuie sa fie completa pentru a termina nivelul.

Incearca deci sa faci un punctaj cat mai mare posibil prin distrugerea cauzata, dar si si grija sa nu atingi minele puse in apa de catre oameni, caci vor exploda si iti vor cauza moartea, si sa pierzi jocul. Pentru a inota si ataca cu rechinul tau te vei folosi de tastele sageti, si ai controale speciale daca te joci de pe mobil.

Va putem doar ura mult succes si distractie placuta, si va invitam cu mare drag sa incercati si celelalte jocuri noi ale zilei pe care vi le oferim aici gratuit!

Rechinul Nervos din Miami

Cum se joaca Rechinul Nervos din Miami?

Folositi sagetile si bara de spatiu.