Rechini Nervosi

📅22.05.2021, jucat de: 1285 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Rechini Nervosi?

Te-ai nascut om, dar asta nu inseamna ca nu poti deveni un rechin, daca doresti, lucru care se poate intampla chiar acum cu unul dintre cele mai noi si distractive jocuri de actiune ale site-ului nostru, joc intitulat Rechini Nervosi, pe care vi-l recomandam cu tot dragul!

Transforma-te intr-un rechin si domina oceanul!

In acest joc tu vei deveni un rechin, rechin pe care-l controlezi cu mouse-ul pentru a inota prin apa, trebuind sa mananci cat mai multi pesti din apa, pentru ca atunci cand faci asta, primesti la schimb puncte, si iti doresti un punctaj foarte mare, nu-i asa?

Nu trebuie sa strangi puncte doar de dragul lor, ci si pentru a debloca rechini tot mai mari si tot mai nervosi care poti deveni pe parcursul jocului, caci este si mai distractiv sa inoti si sa te hranesti cu acestia, credeti-ne!

Nu te lasa atins de pesti cu tepi, alte creaturi marine periculoase, sau gunoaiele toxice aruncate in apa de catre oameni, caci daca faci asta, ti se duce din bara de viata, si daca pierzi toate cele 100 de puncte de viata, ai pierdut.

Mult succes iti dorim tie, si te invitam sa ramai alaturi de noi si sa continui distractia cu jocurile minunate pe care vi le oferim!

Rechini Nervosi

Cum se joaca Rechini Nervosi?

Folositi mouse-ul pentru a inota.