Super Bomboane si Diamante

📅01.04.2021, jucat de: 593 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Super Bomboane si Diamante?

Bine v-am gasit chiar in acest moment pe site-ul nostru cu unul dintre cele mai noi jocuri bejeweled online gratis pe care le puteti juca si cu care sa va distrati pe cinste, joc intitulat Super Bomboane si Diamante, care este un joc disponibil si pe mobil, este foarte interesant, arata extraordinar, asa ca este garantat un timp minunat sa il joci.

In acest joc, in fiecare nivel ai un anume numar de puncte la care trebuie sa ajungi, lucru pe care il faci prin a forma grupuri de trei sau mai multe bomboane si diamante identice, ele fiind grupate fie orizontal, fie vertical. Cu cat elimini mai multe obiecte intr-o singura miscare, cu atat primesti si mai multe puncte intr-un singur foc.

Lucrul acesta este foarte important de retinut, pentru ca pentru fiecare nivel ai un numar limitat de miscari pe care le poti face pentru a duce nivelul la bun sfarsit si a-ti indeplini scopul. Primesti trei stele la sfarsitul unui nivel daca ai facut o treaba buna si ai facut si si puncte in plus peste cele cerute de catre nivel.

Mult succes iti dorim, invitandu-te sa dai drumul la distractie imediat, intrucat stii acum ce ai de facut, si speram sa te revedem incercand si alte jocute ale noastre dupa aceea!

Super Bomboane si Diamante

Cum se joaca Super Bomboane si Diamante?

Folositi mouse-ul.