Imbraca Invitatele Nuntii Regale

📅30.03.2021, jucat de: 652 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Imbraca Invitatele Nuntii Regale?

Urmeaza sa aibe loc nunta regala din Londra, si la acest eveniment prestigios au fost invitate si doua dintre printesele tale favorite de la Disney, tinand cont de statutul lor regal, si vorbim aici de nimeni altele decat de Anna din Frozen si Moana din filmul cu acelasi nume, tu trebuind sa te joci jocul Imbraca Invitatele Nuntii Regale si sa le ajuti sa arate cat mai bine la acest eveniment!

Pentru inceput le vei face machiajul printeselor, lucru la care te vei folosi de ruj, farduri pentru obraji sau pentru ploape, vei folosi o perie pentru a aranja genele printesei, si termina etapa aceasta prin a-i alege niste lentile de contact.

Imbracarea printeselor se face si ea foarte usor, folosindu-te de butoanele din partea dreapta a lor. De acolo le alegi tinuta, freza, si le vei accesoriza cu palarii, cercei si bratari, dar si posete, si suntem siguri ca vor arata fabulos, cum se asteapta toata lumea de la nunta sa arate.

Este atat de simplu, asa ca nimic nu ar trebui sa te opreasca din a incepe jocul chiar acum, si te vei distra garantat pe cinste cum doar aici o poti face!

Imbraca Invitatele Nuntii Regale

Cum se joaca Imbraca Invitatele Nuntii Regale?

Folositi mouse-ul.