Arta Miscatoare a lui George

📅30.03.2021, jucat de: 590 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Arta Miscatoare a lui George?

George a fost mereu un baiat foarte creativ si destept in acelasi timp, si asta va fi usor observabil in cel mai nou joc al categoriei de Jocuri cu Arthur, joc intitulat Arta Miscatoare a lui George, unde George va asteapta in atelierul sau de creatie, unde impreuna veti face arta kinetica. Ce este arta kinetica? Ei bine, este vorba de instalatii de arta care se misca si care se modifica in functie de miscare, arta avand tot felul de culori dinamice si efecte speciale interesante.

In arta voastra pe care o veti face veti putea adauga forme, lumini, personaje, dar si sunete. Pe ecran vei avea meniuri pentru toate aceste lucruri, si pe sablonul gol le veti putea adauga in orice pozitie doriti, si in orice fel. Incercati sa faceti combinatii cat mai interesante, si dupa ce ati facut asta, dati drumul la piesa artistica ca sa vedeti cum se misca si ce face.

Suntem siguri ca rezultatul va fi unul de succes, voi creand o piesa de arta dinamica si interesanta de care George ar fi mandru! Daca de-abia acum ai descoperit lumea minunata a lui Arthur, nu te opri aici, ci da tot ce ai mai bun sa continui sa te joci jocuri din categoria sa, si sa continuati astfel sa va distrati pe cinste!

Arta Miscatoare a lui George

Cum se joaca Arta Miscatoare a lui George?

Folositi mouse-ul.