Arthur Teatru cu Papusi

📅11.08.2020, jucat de: 1083 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Arthur Teatru cu Papusi?

Bine v-am regasit dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde incercam sa aducem unele dintre cele mai noi si cele mai interesante jocuri pentru copii, in care o sa va intalniti alaturi de Arthur si de toti prietenii sai.

Acestia au pregatit pentru voi dragi copii unul dintre cele mai interesante jocuri 2020 cu Arthur, in care o sa mergeti impreuna la un teatru de papusi, iar voi trebuie sa ajutati personajele sa isi aleaga fiecare cate un rol, iar papusile Arthur vor participa in piesa de teatru, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa faceti cea mai buna alegere.

Pentru inceput, trebuie sa alegeti care piesa de teatru o veti juca alaturi de papusile Arthur. Fiecare personaj va avea nevoie de un rol in noua noastra piesa de teatru, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, folosind mouse-ul, in momentul in care un rol apare pe ecran, sa va selectati personajul din Arthur pe care voi o sa il doriti sa joace acel rol.

Trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa ii ajutati pe Arthur si prietenii sai sa inceapa aceasta piesa de teatru. In momentul in care o sa aveti o replica a personajului din piesa de teatru pe care ati ales-o, trebuie sa apasati pe personajul Arthur, astfel acesta va recita replica.

Ajungeti pana la finalul jocului sa aveti o super piesa de teatru alaturi de Arthur si prietenii sai, iar voi o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu Arthur si toti prietenii sai vor continua sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Arthur Teatru cu Papusi

Cum se joaca Arthur Teatru cu Papusi?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.