Restaurantul lui Doctor Panda

📅29.03.2021, jucat de: 1315 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Restaurantul lui Doctor Panda?

Doctorul Panda a devenit unul dintre cele mai populare personaje originale din lumea jocurilor online, motiv pentru care niciodata nu ezitam sa va oferim jocuri noi din aceasta serie,lucru care se intampla si astazi, cand aveti toti sansa sa va distrati pe cinste cu jocul Restaurantul lui Doctor Panda, unde il veti ajuta sa lucreze la visul sau cel mai mare, sa aibe un restaurant de succes.

La restaurant vor veni clienti pentru tine, care sunt animale salbatice sau domestice, si toate vor fi lasate de catre un taxi galben. Dupa ce au ajuns in incinta restaurantului vostru, faceti bine si asezati clientii la o masa, unde ei se vor uita peste meniu si iti vor cere apoi o comanda de mancare pe care trebuie sa o indeplinesti.

Urmeaza instructiunile care ti se ofera pe ecran, dand click acolo unde ti se arata ca sa gatesti cum trebuie mancarea, si daca o faci corect, e delicioasa, si ii este adusa clientului vostru intr-un timp rezonabil, nu veti primi doar banii pe care ii meritati pentru mancare, dar veti primi cu siguranta si un bacsis frumos  pentru servirea impecabila.

Doar cu ajutorul vostru, daca jucati acest joc, il veti putea ajuta pe Dr. Panda sa aiba cel mai popular restaurant din oras!

Restaurantul lui Doctor Panda

Cum se joaca Restaurantul lui Doctor Panda?

Folositi mouse-ul.