Salonul Amuzant de Animale

📅16.12.2020, jucat de: 779 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Salonul Amuzant de Animale?

Funny Pet Haircut este un joc de copii in care vom intalni doua animale dragute si interesate de salonul tau de coafura pentru animale. In joc va trebui sa te ocupi de frizura unei alpaca si a unei pisicute. In prima faza a jocului trebuie sa o cureti folosind o perie speciala pentru animale care va indeparta pamantul si firele de par moarte de pe corpul animalului.

Urmatorul pas este sa iei dusul, sa reglezi apa calda astfel incat sa fie potrivita pentru animalul nostru de companie, dupa care sa incepi sa o speli pe tot corpul folosind apa si un sapun special pentru blana animalelor. Dupa ce ai reusit sa freci bine, incearca sa indepartezi bulele de sapun cat mai repede de pe corp si sa treci la urmatorul pas. In cele din ruma va trebui sa iei uscatorul si sa usuci bine blana animalului pentru a putea sa fie pregatit in totalitate de urmatorul nivel al jocului. Una dintre cele mai amuzante parti ale jocului este in momentul in care trebuie sa cauti dupa purici si paduchi in blana animalului.

Fii pe faza in momentul in care vezi ca parazitii sar din plana animalului si incearca sa-i omori, dand click pe fiecare. Dupa ce ai reusit sa te ocupi de ingrijirea blanii animalului de companie, va trebui sa iei foarfeca si sa incerci sa tunzi din varfuri blana animalului astfel incat sa creezi o frizura cat mai placuta si la moda in trend cu celelalte animale.

Urmatoarea provocare de care va trebui sa tinem cont este sa incercam sa o infrumusetam cat de mult posibil pe frumoasa noastra aplaca, motiv pentru care va trebui sa apelam la machiaj, pudra, fond de ten, iluminator si fixator pentru freza prietenului nostru.

Salonul Amuzant de Animale

Cum se joaca Salonul Amuzant de Animale?

foloseste mouse-ul pentru a reusi sa duci la bun sfarsit fiecare misiune.