Mercedes AMG GTS

📅23.03.2021, jucat de: 4824 ori, voturi: 41

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mercedes AMG GTS?

Daca esti baiat, este garantat ca iti plac masinile, si cu cat sunt mai rapide si mai luxoase, cu atat esti mai fascinat de ele, dar, din pacate, aceste masini sunt si foarte scumpe, asa ca nu toti putem spune ca vom fi vreodata la volanului unuia dintre ele, dar daca nu o putem face in realitate, de ce sa nu o facem virtual, prin minunatele jocuri cu masini ale site-ului nostru?

Cel de astazi este un joc mai special, pentru ca vorbim aici de un joc in care nu vei conduce o masina, dar o vei putea explora si intra in ea, la fel cum ai face-o la o expozitie de masini, si vorbim aici de masina Mercedes AMG GTS, care este o masina sport de la cei de la Mercedes-Benz, fara indoaiala cele mai populare masini de lux.

Vei putea intra in masina, si cu mouse-ul vei putea si sa te uiti in exteriorul ei din orice unghi iti doresti, putand chiar sa modifici culorile din interiorul si exteriorul ei, alegand modelul care iti place tie cel mai mult. Este atat de simplu, asa ca sari in aceasta masina chiar acum, si vezi cat de distractiva este aceasta experienta virtuala pe care ti-o oferim!

Mercedes AMG GTS

Cum se joaca Mercedes AMG GTS?

Folositi mouse-ul.