Traffic Control

📅13.04.2020, jucat de: 1292 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Traffic Control?

Aducem in fiecare zi aici pe site-ul nostru unele dintre cele mai noi si cele mai distractive jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. In acest nou joc online de baieti cu masini, o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeit cum puteti sa controlati traficul din cele mai aglomerate intersectii de pe site-ul nostru.

In acest nou joc Traffic Control este unul dintre cele mai interesante de pe site-ul nostru iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati puncte folosind mouse-ul pentru a controla toate semafoarele din intersectie, pentru a opri masinile din a face accident.

O sa vedeti cat de multe masini diferite si camioane interesante vor fi in acest joc online de baieti, iar voi trebuie sa le protejati cat mai bine posibil, iar in schimb, o sa puteti sa acumulati foarte multe puncte. Trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa controlati intersectiile.

O sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc pentru copii, sa ajungeti sa vedeti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti ca masinile trebuie sa treaca pe rand prin intersectie pentru a se feri de accidente si explozii care sa aduca jocul la sfarsit. O sa folositi mouse-ul sa intoarceti culorile de semafor de la rosu la verde.

Trebuie sa fiti foarte rapizi in acelasi timp, deoarece dragi copii o sa vedeti ca masinile nu au foarte multa rabdare la semafor si trebuie sa mentineti soferii fericiti cat stau la semnalul rosu. Fiecare masina care va trece de intersectie va va aduce o gramada de puncte si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii vor fi gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Traffic Control

Cum se joaca Traffic Control?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.