Jojo Siwa de Vis

📅16.03.2021, jucat de: 845 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Jojo Siwa de Vis?

Una dintre cele mai mari staruri din lumea adolescentelor la acest moment este fara indoiala Jojo Siwa, care inca mai are multe vise in privinta carierei si vietii sale, si ca sa si-l indeplineasca ea trebuie mereu sa arate cat se poate de frumoasa, lucru la care o vei putea ajuta chiar acum prin jocul intitulat Jojo Siwa de Vis, un joc cu machiaj si imbracat pe care nicio fata nu ar trebui sa il rateze pentru nimic in lume!

Pentru a-i face machiajul te vei folosi de cosmeticele de la dispozitia ta, avand lucruri precum fard pentru ochi sau fard pentru obraji, ii vei putea aranja sprancenele dar si genele ochilor, si vei putea chiar si sa ii faci un desen pe fata. Nu uita sa alegi culoarea rujului ei, si tot din aceasta etapa ii vei alege si o freza si vei putea pune accesorii in parul ei.

Pentru partea de imbracat a jocului vei explora marea ei garderoba plina cu haine foarte frumoase, le vei pune impreuna pana creezi o tinuta perfecta, si nu uita sa o accesorizezi si sa alegi perechea de pantofi care se potriveste perfect. Mult succes va dorim tututor, distractie placuta, si va invitam sa ramaneti alaturi de noi pentru si mai multe jocuri de vis!

Jojo Siwa de Vis

Cum se joaca Jojo Siwa de Vis?

Folositi mouse-ul.