Printesa Influencer de Iarna Wonderland

📅16.02.2020, jucat de: 638 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Influencer de Iarna Wonderland?

Intrati aici pe ajocuri.ro, unde dragi copii o sa vedeti cum puteti sa faceti alegerile potrivite pentru ca printesele Anna si Elsa sa devina primele Printese Influencer de Iarna Wonderland de pe site-ul nostru.

Acesta este un nou joc online de fete, in care dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa le ajutati pe cele doua printese Disney sa arate cat mai bine si sa gaseasca o gramada de haine, machiaje, coafuri si accesorii.

Printesele din Regatul de Gheata vor dori astazi sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, sa le ajutati pe cele doua printese Disney sa arate foarte bine. Trebuie sa le ajutati sa gasaeasca hainele cele mai dragute, machiajele cele mai moderne dar si accesorii si coafuri dintre cele mai moderne.

Folosind mouse-ul, o sa vedeti cum puteti ca in acest joc online de fete, o sa vedeti ca o sa gasiti vestimentatiile potrivite pe care le puteti gasi in nivelele de imbracat, de machiat si de coafat. Trebuie sa faceti alegerile potrivite, pentru a fi siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa vedeti cum puteti sa gasiti rochii de iarna, vestimentatii de iarna dar si accesorii de iarna pe care sa le poarte.

Elsa si Anna vor dori sa poarte paltoane de iarna foarte groase si foarte frumoase. Trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa va distrati alaturi de printesele voastre preferate. Anna si Elsa vor deveni fete influenceri si o sa vedeti cum vor arata foarte bine si astfel vor fi din ce in ce mai populare aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Printesa Influencer de Iarna Wonderland

Cum se joaca Printesa Influencer de Iarna Wonderland?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.