Poly Arta

📅12.03.2021, jucat de: 600 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Poly Arta?

Bine v-am gasit pe toti cu mare drag pe pagina noului joc de pe site-ul nostru, joc intitulat Poly Arta, care este un joc minunat si de ne-ratat pentru toti copiii carora le place sa rezolve puzzle-uri, le place sa creeze si sa-si dezvolte simtul artistic, sa coloreze, si sa interactioneze cu figuri, cu toate aceste lucruri fiind disponibile pentru tine in jocul acesta de ne-ratat pe care vi l-am oferit!

In fiecare nivel al jocului vei avea poligoane colorate raspandite pe ecran, destul de aleatoriu, si tu vei folosi mouse-ul ca sa le misti, trebuind sa faci in asa fel incat toate poligoanele sa fie unite una cu alta si sa creezi forma pe care ele o fac, cum ar fi un mar, o inima, o para, o pisica, si altele.

Fiecare nivel prezinta forme mai grele de conceput si creat, dar suntem siguri ca te vei descurca indiferent, si la fiecare nivel completat vei primi la schimb trei din trei stele! Mult succes la creatie si distractie, si cu mare drag te invitam alaturi de noi pentru si mai multe jocuri noi si distractive!

Poly Arta

Cum se joaca Poly Arta?

Folositi mouse-ul.