Aventura Loud

📅11.03.2021, jucat de: 1278 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Aventura Loud?

Iata-ne reveniti chiar in acest moment in minunata categorie de Jocuri cu Familia Galagie, categorie bazata pe acest serial de la Nickelodeon despre care stim cu certitudine ca este indragit de un numar foarte mare de copii, si acesti copii vor putea acum sa mearga impreuna cu Lincoln intr-o aventura de neuitat foarte palpitanta, daca se vor juca jocul platformer intitulat Aventura Loud.

Lincoln va fi personajul pe care il controlezi pe parcursul acestor multe nivele pe care trebuie sa le completezi ca sa castigi jocul, si pentru a te misca cu el vei folosi tastele sageti dreapta si stanga, si tasta bara de spatiu sus o vei folosi pentru a efectua sarituri. Trebuie sa sari nu doar peste prapastii sau obstacole, dar si peste diferitele creaturi intalnite pe traseu.

Ai doar trei vieti, asa ca ai mare grija sa nu ti le pierzi pe toate, ca sa nu pierzi jocul, si tine minte ca fiecare nivel trebuie trecut inainte ca timpul acordat pentru asta sa se scurga. Strange cat mai multe monezi poti de pe traseu, si suntem siguri ca vei face un punctaj mare. Distractie placuta si toate cele bune iti dorim!

Aventura Loud

Cum se joaca Aventura Loud?

Folositi mouse-ul.