Volei pe Plaja cu Testoase

📅11.03.2021, jucat de: 648 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Volei pe Plaja cu Testoase?

Sportul este recomandat atat in viata reala, atat cat si in cea virtuala, intrucat pe site-ul nostru avem deosebita placere sa va punem la dispozitie un numar foarte mare de jocuri sport online care mai de care mai interesante si distractive, dupa cum se va intampla si in acest moment, cand fiecare dintre voi veti avea sansa sa va distrati cu jocul Volei pe Plaja cu Testoase.

Testoasele petrec mult timp pe plajele de langa mare sau ocean, asa ca in timpul lor le mai place sa se joace volei, care este un joc foarte popular pe plajele din intreaga lume. Ei bine, si tu te vei juca volei cu testoasele in acest joc, si te vei folosi de mouse ca sa faci acest lucru, miscand testoasa in orice directie doresti.

Misca testoasa in asa fel ca sa lovesti mingea si sa o trimiti peste plasa in partea de teren a testoasei adverse, care este controlata de calculator, si daca ea cade pe nisip fara sa fie trimisa inapoi, ai inscris un punct. Ca sa castigi partida de volei pe plaja va trebui sa fi primul care inscrie 10 puncte.

Este atat de simplu, deci va dorim tuturor distractie placuta, un timp minunat, si va invitam sa incercati si alte jocute noi si foarte distractive ale site-ului nostru!

Volei pe Plaja cu Testoase

Cum se joaca Volei pe Plaja cu Testoase?

Folositi mouse-ul.