Printesa Draguta Moda Kawaii

📅08.03.2021, jucat de: 516 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Draguta Moda Kawaii?

In ultimii ani, tot mai multe fete au inceput sa adopte stilul kawaii, adica un stil dragut, acesta fiind numele in Japoneza a acestei culturi foarte populare, in care fetele se imbraca in tinute colorate si foarte dragute, un stil dificil de adoptat, dar pe care daca il ai, vei impresiona pe toata lumea.

Printesa Draguta Moda Kawaii este jocul in care vei ajuta o printesa sa adopte acest stil, folosindu-te de cosmetice pentru machiaj, si haine aduse direct din Japonia pentru tinuta sa, si noi iti vom explica in continuare si cum poti face acest lucru, ca sa te poti bucura de joc la maxim!

In prima parte a jocului ii vei spala fata cu o solutie speciala, ii vei sparge cosurile, si o vei da cu un spray pentru celelalte pete de pe fata. Ii vei trata cearcanele, ii vei pensa sprancenele, si o vei da cu crema pe fata si pe buze ca sa ii repari pielea din aceste parti sensibile.

Pentru machiaj vei putea folosi pudra, farduri pentru obraj, o vei da cu ruj, si vei folosi creioane si farduri pentru sprancenele si genele sale. In urmatoarea faza a jocului ii vei pieptana parul, il vei colora, il vei prinde in codite, dar ii vei face si bucle, ca freza ei sa fie una cat se poate de draguta si interesanta.

In final o vei imbraca pe printesa noastra, explorand garderoba plina de haine, pantofi, bentite, bijuterii, ochelari, si alte haine si accesorii, fiind siguri ca ii vei putea gasi o tinuta extraordinara care sa fie foarte kawaii, cu care s-ar simti ca acasa daca ar face o plimbare prin strazile din Tokyo. Distractie placuta!

Printesa Draguta Moda Kawaii

Cum se joaca Printesa Draguta Moda Kawaii?

Folositi mouse-ul.