SCP-096 Modest

📅08.03.2021, jucat de: 1015 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul SCP-096 Modest?

In continuare pe site-ul nostru urmeaza sa te distrezi pe cinste cu un joc horror de surpravietuire in 3d pe care nu ar trebui sa il ratezi pentru nimic in lume, intrucat suntem siguri ca vei avea parte de un timp absolut minunat si distractiv cu el, la fel cum a fost si in cazul nostru, chiar daca ne-am speriat putin.

Si tu probabil te vei speria, dar tocmai asta e scopul jocului, si daca dupa aceea vei putea sa treci peste sperietura, cu siguranta vei deveni mai curajos. Numele jocului este si numele monstrului pe care au fost facute experimente si care acum este nebun si periculos, monstru pe care tu il vei infrunta in acest joc.

Vei incepe sa faci asta in capitolul de preludiu, si pe urma vei merge intr-o grota, avand si un al treilea nivel surpriza. Misca-te folosind tastele W, A, S, D, uita-te in jur si interactioneaza cu mediul inconjurator folosind mouse-ul, sari cu bara de spatiu, si fugi repede cu tasta Shift.

Tu vei infrunta monstrii, si va trebui sa fugi de ei, sau sa te folosesti de lucrurile din jur sa ii dobori, cu scopul principal fiind sa surpravietuiesti intalnirea cu fiecare dintre ei, si astfel sa continui povestea! Mult succes si distractie placuta va dorim la toate astea, invitandu-va sa incercati si restul jocurilor noi oferite astazi aici voua!

SCP-096 Modest

Cum se joaca SCP-096 Modest?

Folositi tastele W, A, S, D, bara de spatiu, shift, mouse-ul.