Gradinita Doctorului Panda

📅06.03.2021, jucat de: 1051 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Gradinita Doctorului Panda?

Personajul Dr. Panda a devenit un favorit al fanilor nostrii dupa diferitele jocuri cu animale cu acesta pe care le-am avut, motiv pentru care va mai oferim un astfel de joc chiar in acest moment, cand sunteti toti invitati sa va distrati pe cinste cu jocutul Gradinita Doctorului Panda.

Dupa cum spune si titlul jocului, Panda si-a deschis o cresa, unde copii de animale cum ar fi girafe, hipopotami, elefanti, maimute, sau vacute vor fi lasati pe timpul zilei, in timp ce parintii lor sunt la munca, motiv pentru care tu trebuie sa ai grija de aceste animalute in diferite feluri.

Afara vei avea tobogane, o piscina, un castel de aer in care sa sari, iar unauntru vei avea o camera de joaca cu jucarii, acestea fiind locurile principale in care animalutele se vor juca. In bucatarie le vei face mancare, iar la etaj ai o camera de dormit, si una de concert, unde veti face muzica impreuna.

Faceti ca timpul petrecut departe de parinti a acestor animale sa treaca repede, frumos, si distractiv, si cu siguranta veti avea tot mai multi clienti pe masura ce continuati sa va jucati!

Gradinita Doctorului Panda

Cum se joaca Gradinita Doctorului Panda?

Folositi mouse-ul.