BFF Moda Tiganeasca

📅03.03.2021, jucat de: 1081 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul BFF Moda Tiganeasca?

Iata ca si astazi iti putem oferi noi jocuri de imbracat printese gratis pe site-ul nostru, asa ca nu ar trebui pentru nimic in lume sa ratati un joc precum cel pe care vi-l oferim chiar acum, joc intitulat BFF Moda Tiganeasca, unde vei putea imbraca printese precum Anna, Ariel, Rapunzel, sau Belle in haine colorate si cu diferite modele precum cele pe care le poarta tiganii din intreaga lume.

Vei imbraca printesele in orice ordine iti doresti, si pentru fiecare vei folosi un panou pe care il gasesti in partea dreapta a ecranului, unde ai butoane cu care poti sa modifici pentru printese lucruri precum freza lor, rochia, perechea de pantofi care merge cel mai bine cu hainele, si, evident, bijuterii precum lantisoare si cercei.

Fara indoiala, stilul lor gipsy va fi unul foarte interant si unic oriunde vor merge imbracate in el, si tinutele lor vor captiva privirile tuturor, totul pentru ca tu ai fost creativa si ai facut o treaba foarte buna ca stilista lor. Este atat de simplu, deci va invitam la distractie cu acest joc chiar acum, si apoi va invitam sa incercati si alte jocuri de fete de pe site-ul nostru!

BFF Moda Tiganeasca

Cum se joaca BFF Moda Tiganeasca?

Folositi mouse-ul.