Pahare Fericite 3

📅03.03.2021, jucat de: 518 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Pahare Fericite 3?

Unul dintre cele mai noi si interesante jocuri puzzle online de pe site-ul nostru tocmai ce a fost adaugat pentru fiecare dintre voi, un joc nou si super interesant intitulat Pahare Fericite 3, unde va trebui sa folosesti mouse-ul sa rezolvi diferite puzzle-uri prin desenat, prin care sa faci niste pahare sa fie fericite.

Cum vei face asta? Nu te stresa, caci iti explicam ce trebuie sa faci chiar acum si aici! Scopul pe care il ai in fiecare nivel este sa umpli paharul cu apa, apa care va curge dintr-un container, tu trebuind sa creezi o cale pentru ca apa sa ajunga pana la pahar, lucru pe care il faci prin a desena calea respectiva cu mouse-ul.

Odata ce paharul este umplut, el nu mai e trist, ci fericit, si nivelul e completat. Totusi, incearca sa folosesti cat mai putin creionul ca sa reusesti asta, caci atunci vei primi trei stelute la sfarsitul nivelului, in loc de una sau doua. Mult succes va uram tuturor, invitandu-va sa ramaneti aproape si sa va jucati si alte jocuri noi ale zilei dupa aceea!

Pahare Fericite 3

Cum se joaca Pahare Fericite 3?

Folositi mouse-ul.