Oua de Dinozauri

📅02.03.2021, jucat de: 820 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Oua de Dinozauri?

Stim cat de mult le place copiilor, dar si unor adulti, sa se joace jocuri Zuma online pe gratis, motiv pentru care in acest moment am adaugat pentru toti vizitatorii nostri un nou jocut precum Oua de Dinozauri, care este un joc cu bile in care bilele sunt defapt oua de dinozauri pe care tu le protejezi prin a le impusca, pentru ca trebui sa te asiguri ca ele nu vor cadea in gaura de la sfarsitul fiecarui traseu.

Vei folosi mouse-ul ca sa ghidezi dinozaurul cu care tragi cu oua, si trebuie sa tintesti in asa fel incat sa nimeresti grupuri de trei sau mai multe oua de aceeasi culoare, sau sa formezi tu acest grup si apoi sa elimini ouale, pana nu mai exista niciun ou pe traseu, si astfel ai completat nivelul.

Evident, primesti puncte la schimb pentru fiecare ou spart, si in fiecare nivel vei fi si cronometrat, asa ca incearca sa le termini repede, dar si cu putine trageri, caci atunci vei obtine trei stelute la sfarsitul nivelului. Ai patru capitole, fiecare cu un dinozaur nou, si toate impartite in mai multe nivele.

Nu mai sta pe ganduri, ci incepe distractia chiar acum, cum doar pe site-ul nostru poti sa ai parte de ea!

Oua de Dinozauri

Cum se joaca Oua de Dinozauri?

Folositi mouse-ul.