Zumba Mania

📅22.11.2020, jucat de: 632 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Zumba Mania?

Aducem aici pe site-ul nostru foarte multe jocuri pentru copii, iar astazi am adus un nou joc 2020 cu Zuma, pe care voi il puteti juca gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online, in care o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte.

In acest joc de indemanare, voi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit o super provocare numita Zumba Mania, un joc Zuma pe telefon si pe tableta gratuit, in care trebuie sa fiti foarte atenti si foarte rapizi pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa terminati fiecare nivel din acest joc online.

Astazi, am adus o super provocare, in care fiecare nivel o sa aveti o gramada de puncte pe care le puteti acumula, iar in acest joc, o sa gasiti o gramada de bile colorate pe care voi trebuie sa le distrugeti folosind MOUSE-ul, iar broasca va avea in gura diferite bile de diferite culori pe care trebuie sa le impuscati.

Veti vedea cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati puncte distrugand bilele inainte ca ele sa ajunga in gaura de la finalul sirului, astfel o sa terminati provocarea Zuma si o sa gasiti diferite alte provocari pe care sa le jucati gratuit atat pe telefon cat si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Zumba Mania

Cum se joaca Zumba Mania?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.