Sah cu SpongeBob

📅27.02.2021, jucat de: 2324 ori, voturi: 9

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sah cu SpongeBob?

Mereu vei putea face lucruri distractive si interesante in categoria de Jocuri cu SpongeBob, fara indoiala una dintre cele mai populare categorii de Jocuri Nickelodeon pe care le avem aici, si acum pentru prima data cu aceste personaje te vei putea juca un joc sah online, si pentru ca o faci cu Spongebob, e garantat ca te vei distra si mai mult ca la un joc de sah normal.

Partida de sah va avea loc intre SpongeBob si Plankton, si tu te poti juca cu unul dintre ei impotriva calculatorului, dar te poti juca si intr-un mod de doi jucatori, unde vei juca sah impotriva unui sahist adevarat, fiecare alegand personajul care doriti sa fiti. Piesele de sah vor fi in forma de creaturi marine.

Ei bine, ele raman la fel, si anume pioni, regele si regina, nebunul, calul, si turnul, fiecare avand propria lor miscare pe care o pot face pe tabla de sah cu patratele in alb si negru. Scopul este sa muti piesele in asa fel incat sa elimini cat mai mult din piesele adverse, pana cand aduci regele in sah, adica in momentul in care este inconjurat si nu mai poate face nicio miscare.

Daca te gandesti mult si vei avea cea mai buna strategie, suntem siguri ca veti castiga, si va veti fi distra o gramada, cum o faci mereu in aceasta categorie!

Sah cu SpongeBob

Cum se joaca Sah cu SpongeBob?

Folositi mouse-ul.